Velkommen til kennel Tante Else

Denne bloggen handler om jakt, fiske, friluftsliv, og ikke minst, 4 strihårede dachser ved navn NORD J(D)CH NVCH Benkemyras ZL Dolores (født 2008), NORD J(D)CH NVCH Mirkagårdens Tingeling (født 2009), NJ(D)CH NVCH Tante Elses ED Annemor (født 2013) og Tante Elses SD Sang (født 2016).

lørdag 17. mars 2018

Den evige vinteren

Vi skriver 17. mars, og i dag våknet vi opp til minus 21 grader. I går var det "bare" minus 18. Jeg trenger vel ikke syte over den lange vinteren, som aldri tar slutt. Jeg er absolutt ikke alene om å lengte til våren. 
Rådyrene våre holder seg trofast rundt husene, og finner seg plasser i solen om dagen. De ligger rundt om på isen, og går langs kantene og beiter på krattet. Når det nærmer seg fóringstid, samler de seg nede på isen i en flokk.
Våre fire dachser går vel med rådyrlukt i nesa hele tiden, og har flere utras i vinduskarmen hver dag når rådyrene dukker opp i synsvinkelen. Rådyrene bryr seg ikke om hundene, for de vet at de aldri er løse. De blir av og til litt skvetne, når alle fire starter ulekonsert. Ellers lever vi i fredelig sameksistens, og krysser fingre for at vi skal få alle de 19 rådyrene levende gjennom vårknipa.












Ingen kommentarer: